runic-vyvoj-torchlight-ii-pokracuje
Novinka Runic: Vývoj Torchlight II pokračuje

Runic: Vývoj Torchlight II pokračuje

Ondřej Švára

Ondřej Švára

19. 3. 2012 13:17
Reklama

Studio Runic Games se necítí rozhozeno nedávným ohlášením data vydání Diabla III. Své fanoušky ubezepečuje, že plány na Torchlight II se nemění, nikdo prý o něj nemusí mít strach.

Ohlášení třetího Diabla na patnáctého května způsobilo mezi hráči mimořádný rozruch. Ihned se začalo spekulovat o významu hry v celosvětovém měřítku i přilehlých vesmírech, a Torchlight II se rázem ocitlo na druhé informační koleji. Runic Games proto nyní přispěchali s prohlášením, že vývoj jejich hry úspěšně pokračuje, a že není důvod panikařit například kvůli tomu, že má Diablo potenciál prodat pět milionů kopií. "Už když jsme pracovali na prvním Torchlight, tak se o Diablu vědělo. To přece není důvod, abychom neudělali nějaké jiné RPGčko," vysvětlují autoři hack&slash akce s náhodně generovanými dungeony.

Datum vydání samotného Torchlightu II ale zatím opravdu nikdo nezná a to včetně autorského týmu. Práce na hře mohou trvat ještě poměrně dlouho. Runic Games ji jednak podle svých slov tvoří opravdu tak, aby si ji sami chtěli zahrát, a jednak jsou stále velmi malým týmem. Na druhém Torchlight dnes pracuje pouze dvaatřicet lidí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama