euro-2012-nebude-samostatnou-hrou
Novinka Euro 2012 nebude samostatnou hrou

Euro 2012 nebude samostatnou hrou

Marek Švrkala

Marek Švrkala

30. 3. 2012 17:39
Reklama

Zástupci Electronic Arts, tradičního držitele práv na evropské fotbalové šampionáty, včera oznámili rozšíření pro FIFA 12, které do druhé nejprodávanější hry loňského roku v České republice přinese speciální mód letošního Eura a všechny zúčastněné týmy, tedy i naši reprezentaci. Jde o trochu neobvyklý krok, vždyť dosud u této příležitosti vycházela vždy rovnou speciální hra. Tentokrát autoři zvolili jiný model, což se pokusil vysvětlit celosvětový komunikační manažer EA.

„Cítíme, že toto je nejlepší cesta, jak rozšířit naši hru a přinést fanouškům nový obsah. Očekáváme, že hráči využijí možnost prožít Euro 2012 se stejnými podmínkami, jaké budou mít jejich oblíbené reprezentace v následujících týdnech,“ míní Steve Frost.

Electronic Arts chtějí zabít dvě mouchy jednou ranou – získat úplně nové fanoušky a zároveň znovu ke hře přilákat více než deset milionů stávajících majitelů FIFY 12. „Předpokládáme, že fanoušci, kteří FIFU 12 ještě nemají, si budou chtít zahrát Euro a koupí si hru i rozšíření. Avšak ještě větší příležitostí pro nás je možnost nabídnout nový obsah našim věrným fanouškům,“ doplnil zástupce vydavatelství.

Na závěr připomeňme nejdůležitější fakta ze včerejší zprávy – digitálně distribuovaný datadisk UEFA Euro 2012 vyjde 24. dubna. Cena byla stanovena na 1800 MS bodů (X360), respektive 539 Kč (PS3). Na PC bude rozšíření k dispozici za 2500 FIFA bodů, a to s českým komentářem. Nabídka je spojena s dubnovým zlevněním FIFY 12 na 799 Kč za PC verzi a 999 Kč za konzolové verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama