kdo-jsou-to-zaklinaci-a-kde-se-vzali
Novinka Kdo jsou to zaklínači a kde se vzali?

Kdo jsou to zaklínači a kde se vzali?

Marek Švrkala

Marek Švrkala

30. 3. 2012 20:05 17
Reklama

Dlouhé čekání na vylepšenou verzi druhého Zaklínače pro konzoli Xbox 360 je u konce. CD Projekt RED dnes oznámil, že očekávané RPG dokončil, a hra tak může vyjít 17. dubna, tedy podle původních plánů. Vývojáři i distributor si od dobrodružství šedovlasého vědmáka Geralta hodně slibují.

„Jsme nadšeni, že máme The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition pro Xbox 360 v našem jarním line-upu. Hra je díky svému komplexnímu a nelineárnímu příběhu skutečným klenotem a nás těší, že jej můžeme představit také konzolovému publiku,“ řekl Olivier Comte, viceprezident vydavatelství Namco Bandai, na adresu titulu, který má přinést více než 40 hodin herní doby. Oproti původní PC verzi si hráči polepší o 4 hodiny nového obsahu (PCčkáři jej ale získají také, a to formou bezplatného updatu).

Přestože je Zaklínač u nás velmi dobře známá série, jistě se najdou i hráči, kteří se ve hře ještě neorientují a v jejím fantasy prostředí tápou. Právě úplným nováčkům přijde nejvíce vhod aktuální animované vídeo, které objasní, jakou úlohu vlastně zaklínači v románech polského spisovatele Andrzeje Sapkowského mají. Zjistěte, kde se vzali a proč mohou pít jedovaté nápoje!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama