lov-na-adolfa-hitlera-v-sniper-elite-v2
Novinka Lov na Adolfa Hitlera v Sniper Elite V2

Lov na Adolfa Hitlera v Sniper Elite V2

Marek Švrkala

Marek Švrkala

30. 3. 2012 16:53 83
Reklama

Sniperská akce Sniper Elite V2 je trochu na okraji zájmu herních médií, a tak se ji autoři před květnovým vydáním snaží propagovat všemi možnými cestami. Jednou z nich je vzbuzení kontroverze, kterou se podařilo vyvolat předobjednávkovým DLC bonusem  – misí Assassinate the Führer. Jak už název napovídá, hráč v ní bude moci zabít samotného vůdce třetí říše – Adolfa Hitlera. To vyvolalo protichůdné názory, jedni tuto možnost oceňují, jiní ji naopak označují za ohavnost.

Nejde přitom o nic velkého – v bonusové misi prostě vyrušíte vlak, v němž Hitler jede a ve chvíli, kdy vyjde ven, se jej pokusíte stejně jako jiné cíle odstranit. „Upřímně, jde o záměr marketingu. Snažíme se na hru upoutat pozornost. Spolupracujeme s vydavatelstvím 505, které nemá nejvyšší rozpočet. Takže cokoli uděláme pro propagaci naší skvělé hry, je dobře. Čím více lidí o ní uslyší, tím lépe,“ přiznal dříve Jason Kinglsey ze studia Rebellion, které za projektem stojí.

Mimo unikátní možnosti vypořádat se s hlavním představitelem nacistů a zvrátit celý průběh války vás čeká také spousta dalších misí v single-playerové kampani. Jako tajný americký agent Karl Fairburne budete muset na konci války v Berlíně zneškodnit vědecký tým, který pracuje na vývoji raket V2. Jinak hrozí, že plány na jaderné zbraně získá Sovětský svaz.

Při práci snipera prověříte spoustu zbraní, které se mají chovat co nejrealističtěji. Sázku na přesné chování zbraní, fyziky i lidských těch dokládá čtyřminutové video ze zmíněné bonusové mise.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama