mass-effect-3-obohati-multiplayerove-dlc
Novinka Mass Effect 3 obohatí multiplayerové DLC

Mass Effect 3 obohatí multiplayerové DLC

Marek Švrkala

Marek Švrkala

6. 4. 2012 17:52 4
Reklama

Přestože se nyní mluví hlavně o kontroverzním závěru trilogie Mass Effect, třetí díl slavné série zaujal také multiplayerem, který tato značka nabídla vůbec poprvé. Hráči se nyní mohou těšit na další obohacení multiplayerového obsahu, a to zcela zdarma. Electronic Arts totiž chystané DLC Mass Effect 3: Resurgence Pack uvolní bezplatně. Balíček bude ke stažení od 10. dubna na síti Xbox Live a prostřednictvím klienta portálu Origin a od 11. dubna na síti PlayStation Network.

Fanoušci se mohou těšit na dvě nové lokace. Chlapíci z Bioware připravili okrajovou výspu válečné zóny na jednom z palavenských měsíců (mapa Firebase Condor) a opuštěnou quarianskou kolonii, která postupně byla přestavěná na strategicky důležité energetické zařízení (Firebase Hydra). Obě mapy představují klíčovou lokalitu, jejíž ovládnutí přinese zásadní výhodu v boji proti Reaperům

DLC bude dále obsahovat šest nových postav k odemknutí (nové postavy v každé třídě: Asari Justicar Adept, Krogan Battlemaster Vanguard a postavy nových hratelných ras Batarian Soldier, Batarian Sentinel, Geth Engineer a Geth Infiltrator), nové smrtící zbraně (Striker Assault Rifle, Kishock Harpoon Gun a Geth Plasma SMG) a více než čtyři vylepšení. Připomínáme, že DLC Resurgence Pack rozhodně nebude poslední. Už včera jsme získali informace o balíčku, který má objasnit konec hry.

Mass Effect 3 obohatí multiplayerové DLC
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama