world-of-tanks-slavi-prvni-narozeniny
Novinka World of Tanks slaví první narozeniny

World of Tanks slaví první narozeniny

Marek Švrkala

Marek Švrkala

13. 4. 2012 13:33 5
Reklama

Onlinovka World of Tanks včera oslavila první rok plného provozu ve většině částí světa. Za tuto dobu si dokázala vybudovat obrovskou popularitu, kterou dokládá více než 24 milionů zaregistrovaných hráčů. Ti se zúčastnili zhruba 350 milionů bitev, v nichž zničili téměř 8 miliard obrněných vozidel. „Náš růst za poslední rok je prostě úžasný,“ zářil štěstím Victor Kislyi, šéf společnosti Wargaming.net, která úspěšné MMO provozuje.

„Před rokem by si nikdo z nás ani nepředstavil, že World of Tanks může takto vylétnout. Dynamika růstu navíc ukazuje, že nás ani nečeká žádné zpomalení. Pro nadcházející rok máme velká očekávaní. Budeme pokračovat ve vývoji hry, a tak udržíme naše fanoušky spokojené,“ dodal Kislyi, jehož tým se může pochlubit také držením světového rekordu v Guinnessově knize rekordů. World of Tanks totiž na jednom serveru v jednu chvíli hrálo více než 450 tisíc hráčů.

Chlapíci z Wargaming.net k financování World of Tanks zvolili model free-to-play, který přináší zisky ve výši dvouciferného počet milionů dolarů každý měsíc. I díky nim může studio expandovat do dalších oblastí. Připomeňme, že nedávno odstartovala alpha verze War of Warplanes a v přípravě je také World of Battleships.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama