prijdou-nadlide-a-po-nich-tsunami
Novinka Přijdou nadlidé a po nich tsunami

Přijdou nadlidé a po nich tsunami

Ondřej Švára

Ondřej Švára

24. 4. 2012 05:47
Reklama

Datadisk pro úspěšnou strategii Anno 2070 ohlásil Ubisoft. Jmenuje se Deep Ocean a na PC vyjde koncem letošního roku.

Jak už z názvu vyplývá, hratelnost budovatelské strategie se bude v updatu točit kolem vody. Velký vliv na vaši existenci budou mít tedy i vodní živly, krom jiných tsunami. Vyjde Deep Ocean v Japonsku?

Voda však nebude jenom ničit, ale také poskytovat místo k životu a podnikání. Pod hladinou oceánu proto vzniknou nové obchodní stezky a budou se v něm budovat také nové energetické závody, například geotermální elektrárny. Celkem bude k dispozici padesát nových budov a přes budovatelských 150 questů.

Naprostou raritou v sérii se pak stane nová civilizační kasta geniálních nadlidí z technické frakce, která bude udržovat nejen svůj vlastní div světa, ale také svoji ekonomiku a začne zkoumat netušené obory hospodářství i nové přírodní zdroje. Pod vodou se například rozběhne výroba bionických oděvů a nervových implantátů. Suroviny se mají vozit v ponorkách. Z dalších nových vlastností datadisku lze vypíchnout tu s názvem Hostile takeover, díky níž budeme moci obsazovat cizí území i bez použití armády.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama