assassin-s-creed-3-prinese-lov-zvirat
Novinka Assassin‘s Creed 3 přinese lov zvířat

Assassin‘s Creed 3 přinese lov zvířat

Marek Švrkala

Marek Švrkala

27. 4. 2012 16:28 11
Reklama

V chystaném třetím řadovém dílu série Assassin's Creed si užijeme zábavu nejen s lidmi, ale i se zvířaty. Americká příroda je totiž plná zajímavých živočichů, a tak jim vývojáři věnují speciální pozornost. Hráči je budou moci lovit, avšak to rozhodně nebude jednoduché. „V divočině přirozeně narazíte na některá zvířata, lov jiných druhů si ale vyžádá použití taktiky a strategie. Nebude stačit pouze vystřelit. Úspěšné lovce odměníme kůžemi různé kvality a dalšími předměty,“ řekl Alex Hutchinson z montrealské pobočky Ubisoftu.

Hráči se budou moci lovem zabývat i mimo hlavní osu příběhu. Tím si prodlouží hratelnost. „Namotivujeme hráče, aby procházel herní svět a pak jej odměníme další zábavou. Pokud bude hodně lovit, hra to zjistí a vyšle za ním postavu, která jej pozve do loveckého klubu. Jestliže pozvánku přijme, dostane se do dříve zablokovaných míst mapy, kde na něj čekají postranní úkoly,“ upřesnil Hutchinson.

Možnost lovení zvířat rozhodně kvitujeme, vandrování po lesích tak získá další náboj a hratelnost se prodlouží. Výčet dalších vylepšení Assassin's Creed 3 najdete v posledním čísle časopisu Level, nebo v naší obsáhlé novince. Na závěr připomínáme, že hra vyjde poslední den měsíce října na PC, PlayStation 3 a Xbox 360, a to s českými titulky u všech verzí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama