fanousci-patraji-po-dlc-pro-skyrim
Novinka Fanoušci pátrají po DLC pro Skyrim

Fanoušci pátrají po DLC pro Skyrim

Maggot

Maggot

30. 4. 2012 06:42 12
Reklama

Před zuřivými fanoušky se nikdo neukryje, jak se nyní ujistili ve vydavatelství Bethesda, které má na štítku extrémně úspěšný The Elder Scrolls V: Skyrim, pro který se v průběhu příštího týdne chystá odhalit první velké rozšíření. Fandové na fórech zapátrali v útrobách poslední aktualizace (verze 1.5.26) a našli jisté odkazy, právě na chystané rozšíření.

V řádcích kódu se mluví o kuších coby nových zbraní, hra se dočká i speciálních animací pro krmící se upíry, přičemž přibude i nový společník, ale hlavně také další série úkolů, které zahrnují kontakt se sněžnými elfy. Právě tato rasa žila ve Skyrimu ještě před Nordy. Válka je ovšem rozdělila tak dokonale, že sněžní elfové byli zahnáni do podzemí k místní trpasličí civilizaci.

Původně spojenci je nechali živit se místními podzemními houbami, které je oslepili a nakonec i mentálně ochromili, díky čemuž se z nich stala pomstychtivá stvoření, která dobře znáte z hlavní hry. Právě rasa Falmerů následuje kořeny sněžných elfů. Jeden z úkolů mluví i o tom, že se podíváte do prastaré jeskyně a potřesete si rukou přímo se sněžným princem.

Fanoušci pátrají po DLC pro Skyrim
i Zdroj: Hrej.cz

Jak potvrdila sama Bethesda, příští týden se můžeme těšit na více detailů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama