max-payne-dostane-sedm-dlc
Novinka Max Payne dostane sedm DLC

Max Payne dostane sedm DLC

Ondřej Švára

Ondřej Švára

2. 5. 2012 08:12 2
Reklama

Rockstar dostal nápad, jak vydělat nějaké peníze navíc na Maxi Paynovi 3, jenž vychází v Evropě 18. května.  Zavádí takzvaný Rockstar Pass, který si k originální hře na PC či PS3 dokoupíte za dalších třicet dolarů a na X360 za 2400 MS bodů. V přepočtu to dělá asi šest set korun

S Rockstar Passem obdržíte poukaz na sedm plánovaných multiplayerových DLC s 35procentní slevou. Prvním přídavkem bude červnový balíček map Local Justice, kde najdete nový level Police Precinct do herních módů Deathmatch, Team Deathmatch, Gang Wars a Payne Killer. Součásti budou i dvě další separátní mapy, nové postavy a pár multiplayerových výzev.

Max Payne dostane sedm DLC
i Zdroj: Hrej.cz

Od léta do podzimu přijde dalších šest nášupů nazvaných takto: Negotiation Map Pack, Deathmatch Made In Heaven Mode Pack, Hostage Disorganized Crime Map Pack, New York Minute Co-Op Pack, Painful Memories Map Pack a poslední Trickle Down Economics Map Pack.

Pokud máte pocit, že tohle všechno by mohlo být s Rockstar Passem i gratis namísto nějaké slevy, pak přemýšlíte stejně jako my.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama