akcni-hrdinove-miri-do-obdobi-renesance
Novinka Akční hrdinové míří do období renesance

Akční hrdinové míří do období renesance

Marek Švrkala

Marek Švrkala

4. 5. 2012 15:20
Reklama

Zajímavá stylizace může být jedním z faktorů, který promění obyčejnou hru v hit. Právě na podobnou kartu vsadili i tvůrci střílečky Renaissance Heroes, kteří hratelnost klasických multiplayerových FPS přenesli do Itálie 16. století. Vše se točí kolem Leonarda Da Vinciho, jenž vytvořil stroj schopný změnit svět. Plány na sestrojení tohoto zařízení se pokusíte získat právě vy, nebudete ale sami.

Hráči se tak utkají v arenách až pro 12 bojovníků, kde se střetnou v klasických módech jako deathmatch, team deathmatch nebo capture the flag. Lákadlem by měl být propracovaný systém žebříčků, přičemž k odemknutí bude připraveno přes 100 achievementů. Potěší také řada hrdinů, mezi nimiž si lze vybrat toho, kdo vám bude vyhovovat. Tvůrci slibují také vyspělou umělou inteligenci, která vám umožní trénovat s boty. Jinak ale půjde o čistě onlinovou a multiplayerovou akci distribuovanou pomocí modelu free-to-play.

Jak můžete posoudit z prvního traileru, renesančním hrdinům nelze upřít atraktivní barevnou stylizaci. Zajímavá prostředí doplní i zbraně inspirované 16. stoletím – například kuše nebo bojové kladivo. Hru poháněnou technologií Unreal Engine 3 připravuje společnost ChangYou ve spolupráci s týmem Bridea, který stojí za zrušenou střílečkou Huxley. V létě by měla odstartovat uzavřená betaverze, kam se lze už nyní přihlásit na oficiálních stránkách projektu. Doufejme, že bude fungovat i na evropském kontinentu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama