company-of-heroes-2-prinese-snih
Novinka Company of Heroes 2 přinese sníh

Company of Heroes 2 přinese sníh

Marek Švrkala

Marek Švrkala

4. 5. 2012 08:45 1
Reklama

Studio Relic Entertainment připravuje pokračování vydařené válečné realtime strategie Company of Heroes z roku 2006. Informace unikla ze scanů nadcházejícího čísla magazínu PC Gamer, které se objevily na internetu. Vývojáři se tentokrát zaměří na východní frontu v době druhé světové války, tedy od počátků německé invaze v roce 1941 až do následného ústupu a definitivního dobytí Berlína v roce 1945. Se Sověty tak prožijete jedny z největších bitev lidských dějin (Stalingrad, Moskva, Smolensk, Kursk apod.), které uvede válečný reportér, jenž bude vypravěčem příběhu.

Hratelnost Company of Heroes 2 se má podobat úspěšnému prvnímu dílu, což kvitujeme. Přesto se těšíme i na různé novinky. Jedna z nich vychází z prostředí, které bude plné sněhu. Ten ale nebude pouze na ozdobu, výška sněhové pokrývky totiž ovlivní rychlost postupu vašich jednotek. Pěšákům můžete ulehčit vysláním tanků, které sníh stlačí, jenže i těžká technika občas uvízne v hlubokých závějích. Počasí tak bude pro bitvy velmi důležité.

Vylepšení dozná také krycí systém (můžete se schovávat za závějemi i tanky), veškerá interakce s překážkami, grafika a zorné pole vidění vojáků, které bude odpovídat realitě. Takže neuvidíte za roh, ani přes kouř z granátu. Více informací hodlá vydavatelství THQ zveřejnit v nejbližší době. Hra by měla vyjít v příštím roce pro PC, a tak mají zkušení vývojáři z Relic Entertainment ještě dostatek času, aby vytvořili důstojného nástupce Company of Heroes.

Company of Heroes 2 přinese sníh
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama