kouknete-na-multiplayer-maxe-paynea
Novinka Koukněte na multiplayer Maxe Paynea

Koukněte na multiplayer Maxe Paynea

Marek Švrkala

Marek Švrkala

4. 5. 2012 11:54
Reklama

Součástí třetího dílu série Max Payne bude poprvé multiplayer. Autoři jím chtějí oslovit i hráče, kteří se hře pro více hráčů obvykle vyhýbají. Nováčky by měly přilákat příběhové sekvence, mód gang wars totiž využívá události ze single-playeru, aby uvedl jednotlivé scénáře. Každý zápas se skládá z pěti částí se specifickými úkoly, jejich konec je dynamický a ovlivní další kolo. Souboje se tak budou neustále měnit.

Multiplayer pak oživí i různé další novinky, jako je systém vendety. Pokud vás tak někdo zabije dvakrát v řadě, můžete na něj vyhlásit vendetu, a tak se mu pomstít. Systém vám pak ukáže, kde vybraný nepřítel je, čímž vám situaci usnadní. Jestliže ale ani v této situaci nedokážete nepřítele zabít, získá zkušenostní bonus místo vás on.

Hráči se budou v multiplayeru Maxe Paynea 3 formovat do partiček, což jim pomůže k rychlejšímu získávání zkušeností a bonusů. Skupiny budou navíc přenositelné i mezi dalšími chystanými tituly Rockstaru (např. GTA V). Podrobnosti získáte v novém videu, kde uvidíte spoustu gameplay záběrů z multiplayeru i s komentářem. Jak se vám souboje gangů zatím líbí?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama