saints-row-the-third-rozsiri-datadisk
Novinka Saints Row: The Third rozšíří datadisk

Saints Row: The Third rozšíří datadisk

Marek Švrkala

Marek Švrkala

4. 5. 2012 09:52
Reklama

Sci-fi akce Saints Row: The Third se prodávala velmi dobře, a tak je pochopitelné, že se autoři pokusí její potenciál dále využít. Oznámili tak samostatně hratelný datadisk Enter The Dominatrix, který naváže tam, kde třetí díl série skončil. Mimozemský mág Zinyak chystá invazi na Zemi, chce totiž ovládnout její ohromné zdroje a sličné ženy. Připravuje mocnou armádu, jenže i tak má velké obavy, a to z mocného gangu Third Street Saints, který jediný může zkřížit jeho plány.

Rozhodne se tak k originální a bláznivé akci ve stylu celé série. Zajme vůdce gangu Saints a zavře ho do simulace virtuální reality. Ve hře se tak stanete zajatcem v digitálním světě Dominatrix. Ten sice působí jako Steelport, hrdinům ale přináší speciální vlastnosti připomínající Matrix. „Uvnitř Dominatrixu získáte unikátní superschopnosti. Použijte je pro dobro. Použijte je pro zlo. Použijte je, jak chcete. V Saints Row to je vždy na vás,“ ujistil Danny Bilson ze společnosti THQ.

Americké vydavatelství opět doufá, že Enter The Dominatrix vylepší jeho špatnou finanční situaci. Hra vyjde na podzim, a to na PC a konzole Xbox 360 a PlayStation 3, přičemž cena dosáhne 30 dolarů. Více informací očekáváme na E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama