diablo-iii-ihned-po-spusteni-kolabuje
Novinka Diablo III ihned po spuštění kolabuje

Diablo III ihned po spuštění kolabuje

Ondřej Švára

Ondřej Švára

15. 5. 2012 08:28 30
Reklama

Ačkoliv koncem dubna hrálo otevřenou betu Diabla III až tři sta tisíc lidí naráz, nejsou ještě servery Blizzardu dostatečně připraveny na zájem lidí, kterému hra musí čelit právě dnes, tedy v den oficiálního vydání.

Blizzardí síť je prvotním náporem hráčů zahlcena. Hráčům běží pomalu instalace, zpomalená je i tvorba charakterů, někteří nešťastníci se dokonce do hry nemohou přihlásit. "Prosíme o strpení. Z důvodů vysokého provozu na síti je se hra zpomalila. Pokud se do ní ani nemůžete dostat, zkuste to prosím později," konstatuje v dosti sebevražedném prohlášení Blizzard. "Zkusit později" totiž pro dlouholeté fanoušky hry znamená asi to samé jako koupenou hru vyhodit.

Blizzard postupně spouští nové servery, aby se zátěž mezi ně rozmělnila. Problémy se prý studio bude snažit vyřešit co nejdříve, momentálně však nevíme, jaký časový úsek tím myslí. Je to otázka několika hodin nebo dní? Úplně stejně se ptají i netrpěliví hráči, kteří zaplavují diskuzní fóra hry.

Zatím se zdá, že nejhorší situace panuje ve Spojených státech amerických, kde je četnost stížností vskutku obrovská. Naproti tomu Evropa a Asie zažívá mnohem ladnější start, někteří hráči z Koreje dokonce hlásí odehrání singleplayerové části po zhruba čtyřech až pěti hodinách. Na videu si prohlédněte frontu z půlnočního prodeje Diabla kousek od nás, v německém Berlíně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama