max-payne-3-je-dobra-hra-byt-s-chybami
Novinka Max Payne 3 je dobrá hra, byť s chybami

Max Payne 3 je dobrá hra, byť s chybami

Ondřej Švára

Ondřej Švára

15. 5. 2012 07:43 1
Reklama

Evropská a česká verze očekávané akce Max Payne 3 vychází až v pátek, embargo na zveřejňování recenzí však již Rockstar zrušil. Jak jsou tedy s novým Maxem pod křídly Rockstaru spokojeni nejrychlejší zahraniční hodnotitelé? Vesměs velmi, avšak kritičtější názory se také najdou.

Například renomovaný Edge vyčítá Paynovi příliš málo inovací v hratelnosti a hodnotí jej vydavateli nenáviděnou sedmičkou. Tvrdí, že Max Payne je v důsledku pouze další hloupá third person střílečka, jenž se zaměřuje na propracovanější systém krytí a multiplayer. Sedm bodíků dává například také britský Eurogamer.

Jiné magazíny hodnotí hru pozitivněji. IGN uděluje devítku s tím, že hra umí skvěle vyprávět příběh a nechá hráče dokonale splynout s postavu hlavního hrdiny, což v Maxově případě chtěl asi každý.

Kompromisním hodnocením Maxe je zatím pěkných osm bodů z deseti, které udělily například servery VideoGamer a britský Xbox magazín. Průměrná známka hry na Metacritics je zatím 88 procent.

Max Payne 3 je dobrá hra, byť s chybami
i Zdroj: Hrej.cz

Na snímku vidíte Maxovu reklamu na hotelu Figueroa v Los Angeles, jenž se v červnu stává domovem řady novinářů akreditovaných na veletrhu E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama