blizzard-se-omlouva-za-problemy-diabla
Novinka Blizzard se omlouvá za problémy Diabla

Blizzard se omlouvá za problémy Diabla

Marek Švrkala

Marek Švrkala

17. 5. 2012 10:08 7
Reklama

Problémy s připojením k serverům nadále provázejí hraní Diabla, a tak jsou mnozí hráči pořádně rozčilení. Blizzard chybu uznává a v dnešním prohlášení na Battle.netu slibuje, že se situaci pokusí co nejdříve vyřešit. „Velice litujeme toho, že vaši výpravu ke zničení Pána teroru nekazí pouze hordy démonů, ale také lidská infrastruktura. Připravovali jsme se velmi důsledně, ani to ale nebylo dostatečné,“ napsal komunitní manažer Bashiok. K řádnému odhadu zatížení tak tvůrcům nestačila ani otevřená beta a více než dva miliony předobjednávek.

Blizzard nyní servery pečlivě monitoruje a snaží se jejich chod v jednotlivých regionech optimalizovat tak, aby obří nápor zvládly. To si vyžádá i oběti, jednou z nich dočasně bude očekávaný peněžní aukční systém. „Rozhodli jsme se posunout jeho start až za původně plánovaný 22. květen. Brzy vás budeme podrobněji informovat,“ uvedl Bashiok. V následujících dnech bychom se měli dozvědět rovněž o řešení problému s achievementy (informovali jsme včera).

Bashiok se na závěr všem fanouškům Diabla za celý Blizzard omluvil. „Vážíme si vaší podpory a rádi bychom se všem omluvili za těžkosti, s nimiž se setkali. Děkujeme za trpělivost, kterou máte, zatímco posilujeme brány Sanctuary před vaším útokem.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama