sniper-elite-v2-dostane-bezplatna-dlc
Novinka Sniper Elite V2 dostane bezplatná DLC

Sniper Elite V2 dostane bezplatná DLC

Marek Švrkala

Marek Švrkala

17. 5. 2012 11:02 2
Reklama

Vývojářské studio Rebellion slaví úspěch se sniperskou střílečkou Sniper Elite V2. Hra se dva týdny ve Velké Británii držela na čele žebříčku prodejnosti. Daří se i PC verzi, s kterou mají vývojáři další plány. „PC verzi jsme si financovali sami, a tak ji přikládáme velkou pozornost. Na její dokončení jsme ale měli pouze omezený čas. Přestože jsme opravdu hrdí na to, čeho jsme dosáhli, v následujících měsících budeme hru dále vylepšovat a rozvíjet,“ uvedl šéf studia Jason Kingsley.

Hráči se tak mohou těšit na další obsah, který bude zaměřen hlavně na multiplayer. „Soustředíme se na multiplayerové mapy, protože chceme budovat a podporovat naši komunitu. Sledujeme také fóra a reakce zákazníků. Vyhodnotíme, jak hru hrají a jaké novinky by se jim líbily. Plánujeme rovněž experimentální obsah, ještě jsme se ale k ničemu konkrétnímu nerozhodli,“ doplnil Kingsley. Rozšíření by měla být bezplatná, což budou fanoušci jistě kvitovat.

PC verzi Sniper Elite V2 už také upravil patch, který vyřešil řadu chyb. Hra nabízí velmi slušnou hratelnost kombinující stealth prvky a práci snipera. Velice přitažlivá je také práce kamery při dopadu kulky. Speciální efekty si můžete detailně prohlédnou i na Hrej TV.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama