vyvojari-borderlands-2-poslouchaji-hrace
Novinka Vývojáři Borderlands 2 poslouchají hráče

Vývojáři Borderlands 2 poslouchají hráče

Maggot

Maggot

21. 5. 2012 07:05
Reklama

Je snadné chápat, proč je Borderlands 2 jednou z nejočekávanějších akcí tohoto roku. Vždyť jednička je vlastně takové Diablo poháněné čísly a miliardou zbraní. Právě od jedničky, se má leccos změnit, přičemž vývojáři nyní přinesli konkrétní informace změn, které si hráči nejvíce žádali.

V první řadě má dojít k obecné optimalizaci kódu, který měl v prvním Borderlands místy problémy s kolísáním snímkovací frekvence. Když se na vás nahrnulo několik nepřátel a všude kolem se válely zbraně a předměty, hra to ne vždy snášel úplně bez problémů.

Práce s inventářem je dle Gearboxu jednou z nejotravnějších věcí na prvním Borderlands. Lékárničky například úplně zmizí, přičemž budou nahrazeny speciálními relikviemi a štíty, které se budou starat o doplňování zdraví, díky čemuž vzniká mnohem dynamičtější výběr výbavy a jejího použití.

Lékárničky tak zůstanou jen v podobě instantního vyléčení, nebudete je moci nést v inventáři. Rozložení samotného batohu pak bylo přepracováno, přičemž je možné mnohem detailněji porovnávat zbraně, které jsou zároveň detailněji popsané. Další velká oprava se týká hlasové komunikace, která při kooperačním hraní v prvním díle často vůbec nefungovala.

Borderlands 2 vychází v září pro PC, PS3 a Xbox 360, přičemž vy se můžete podívat i na odhalenou sběratelskou a limitovanou edici hry.

Vývojáři Borderlands 2 poslouchají hráče
i Zdroj: Hrej.cz

Vývojáři Borderlands 2 poslouchají hráče
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama