dead-island-bude-mit-goty-edici
Novinka Dead Island bude mít GOTY edici

Dead Island bude mít GOTY edici

Marek Švrkala

Marek Švrkala

23. 5. 2012 08:30
Reklama

Pokud jste si stále ještě nepořídili vynikající zombie akci Diead Island, pak na začátku letošního léta budete mít skvělou příležitost, jak své zaváhání napravit. Vydavatelství Deep Silver totiž připravuje speciální Game of the Year edici. Hra tak vyjde společně s dvěma velkými stahovatelnými balíčky.

Jde o single-playerové rozšíření Ryder White's Campaign. V něm se chopíte jednoho z hlavních antagonistů a na ostrov se podíváte z úplně jiné perspektivy. Vedle několika hodin hratelnosti Ryder White přinesl také nové návody a zbraně. DLC Bloodbath Arena zase hru rozšířilo o oblíbený survival mód, v němž lze v online kooperaci, nebo osamoceně čelit nekončícím nájezdům nepřátel. Tvůrci neopomněli ani menší přídavek Ripper, který obsahuje návod na sestavení jedné zbraně. Samozřejmou součástí nové edice jsou všechny updaty.

Dead Island GOTY v Evropě vyjde 6. července, a to pro všechny možné platformy, tedy PC, Xbox 360 a PlayStation 3 (ceny by měla odpovídat 30 dolarům). Vydavatelství Deep Silver doufá, že o prázdninách k nákupu přemluví i vyčkávající hráče. Zombie akce dosud zaznamenala více než 3 miliony prodaných kopií.

Dead Island bude mít GOTY edici
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama