diablo-3-melo-rekordni-start-prodeje
Novinka Diablo 3 mělo rekordní start prodeje

Diablo 3 mělo rekordní start prodeje

Marek Švrkala

Marek Švrkala

23. 5. 2012 14:20 2
Reklama

Týden po startu třetího Diabla mohl Blizzard oznámit rekordní čísla, které návrat jeho slavné značky přinesl. Za první týden do světa Sanctuary mohlo zavítat 6,3 milionů hráčů, přičemž hned první den zahájení prodeje Blizzard zaznamenal 3,5 milionů kupujících. To je na PC rekordní číslo, které navíc nezahrnuje 1,2 milionů lidí s bezplatnou kopií z World of Warcraft Annual Passu. V obou číslech pak nejsou započítáni ani hráči v populárních korejských hernách, kde se Diablu také daří.

„Jsme samozřejmě nadšeni, že se tolik lidí hned v první moment vrhlo na Diablo 3. Zároveň litujeme, že naše přípravy nebyly dostatečné, aby si všichni užili bezproblémový zážitek. Znovu zdůrazňuji, že uděláme maximum, aby se už problémy neopakovaly. Rád bych všem poděkoval za podporu. Těšíme se, až v Sanctuary přivítáme další hráče,“ řekl Mike Morhaime, šéf a spoluzakladatel společnosti Blizzard Entertainment.

Morhaime také poděkoval za kladné ohlasy z celého světa. I ty naše byly vesměs pozitivní, vždyť Ondřej Novotný v recenzi udělil vynikající osmičku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama