hra-o-truny-prichazi-i-na-facebook
Novinka Hra o trůny přichází i na Facebook

Hra o trůny přichází i na Facebook

Marek Švrkala

Marek Švrkala

23. 5. 2012 12:12 1
Reklama

Knižní sága Píseň ledu a ohně se po přepracování do seriálové podoby (Hra o trůny) začíná pevně etablovat také jako herní značka. Po už vydané strategii, chystaném RPG a MMO je v přípravě další titul – tentokrát pro sociální síť Facebook. Americké studio Disruptor Beam vás v Game of Thrones Ascent, jak se plánovaná sociální hra jmenuje, znovu přenese do Západozemí, kde spolu několik rodů soupeří o Železný trůn.

Stanete se šlechticem, který odpřisáhne věrnost vybranému rodu. Budete budovat svou pozici, spravovat své země a zakládat aliance s facebookovými kamarády. Hra bude kombinovat strategické prvky s vyprávěním, které přinese to, čím sága proslula  – tedy zrady, politické a sexuální intriky, surové prostředí a do puntíku propracované postavy. Vše navíc prožijete z nové perspektivy. „Všichni ve studiu Disruptor Beam byli fanoušky Hry o trůny dlouho předtím, než jsme na tomto projektu začali pracovat, takže víme, co od nás ostatní očekávají. Tohle nebude další Farmville,“ ujistil fanoušky Jon Radoff, šéf bostonského týmu.

Vývojáři hodlají zůstat věrní značce, přičemž vše konzultují jak s filmaři z HBO, tak se spisovatelem Georgem R.R. Martinem. „ Vývojáři se snaží, aby zachytili atmosféru románů. Viděl jsem několik raných verzí projektu. Nechybělo v nich budování aliancí, zrady, svatby, vraždy – prostě typický zápas jednotlivých rodů o království Westeros. Takže si vytvořte postavu, vyberte lenního pána a začněte přemýšlet jako Tyrion, protože v této hře buď vyhrajete, anebo zemřete,“ napsal Martin na svých stránkách.

Zatím není jasné, kdy se Game of Thrones Ascent na Facebooku objeví. Už nyní se ale můžete stát fanouškem oficiální stránky, jimž bude exkluzivně nabídnut přístup do chystané betaverze.

Hra o trůny přichází i na Facebook
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama