dlc-obohati-mass-effect-3-o-nove-mapy
Novinka DLC obohatí Mass Effect 3 o nové mapy

DLC obohatí Mass Effect 3 o nové mapy

Marek Švrkala

Marek Švrkala

25. 5. 2012 11:37 3
Reklama

Studio Bioware ve spolupráci se společností Electronic Arts pokračuje ve vylepšování multiplayerové části třetího Mass Effectu. Chystá se tak stahovatelný balíček Rebellion Pack, který bude stejně jako předchozí rozšíření zdarma pro všechny majitele Online Passu. V nabídce obchodu Origin a sítě Xbox Live (vyžadováno zlaté členství) se objeví 29. května, o den později pak bude ke stažení i na síti PlayStation Network.

Rebellion Pack přidá do kooperativní části hry, kterou v článku Hrej nedávno pochválil Jaromír Möwald, dvě nové mapy, týmový úkol a slot na vybavení. V balíčku se rovněž představí nové odemykatelné postavy, například Vorchové, bývalí agenti Cerbera a mužští Quariani. Rozšíření obsahuje i zcela nové zbraně a předměty, které lze získat prostřednictvím posilujících balíčků v herním obchodě pro multiplayer.

Kompletní obsah Mass Effect 3: Rebellion Pack:

Dvě nové akční mapy – Přistanete na stanici Firebase Jadeumístěné na salarianské STG základně na planetě Sur’Kesha budete bojovat o kontrolu nad stanicí Firebase Goddess domovské planetě Asarijek Thessii.

Šest nových odemykatelných postav – Získáte šest nových silných postav: bývalého adepta avanguarda Cerbera, vojáka a sentinela Vorchů a mužského inženýra a infiltrátora Quarianů.

Nový úkol v misi – Tento nový úkol, který se bude náhodně objevovat ve vlnách 3, 6 a 10, staví váš tým před nutnost vyzvednout důležitou zásilku a bezpečně ji dopravit na určené místo na každé mapě.

Nový slot na vybavení – Nový slot bude k dispozici na obrazovce výstroje a výzbroje a nabídne hráčům možnost přidat postavě trvalý herní bonus, který nezmizí po skončení zápasu. Nové předměty se liší, může jít o modifikace zbraní či doplňky pro postavy v rámci posilujících balíčků. 

Nové smrtící zbraně – Proti nepřátelům můžete použít nové smrtící zbraně jako je Cerberus Harrier, Krysae Sniper Rifle či Reegar Carbine.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama