carmageddon-uspel-na-kickstarteru
Novinka Carmageddon uspěl na Kickstarteru

Carmageddon uspěl na Kickstarteru

Marek Švrkala

Marek Švrkala

29. 5. 2012 19:09
Reklama

Sérii Carmageddon čeká velký návrat. Studiu Stainless Games se díky Kickstarteru podařilo sehnat více než 400 tisíc dolarů potřebných na dokončení dalšího dílu krvavých závodů. Britský tým tak může pokračovat s vývojem Carmageddon: Reincarnation na vlastní pěst, tedy bez vydavatele, který by mohl mít na směřování před rokem oznámeného projektu neblahý vliv. Studio přitom chce první verzi hry distribuovat v únoru příštího roku.

„Udržíme si kompletní kontrolu nad naším projektem a uděláme hru, kterou bude každý chtít. Žádný zlý investor nebo distributor nám nebude říkat, že nemůžeme přejíždět staré ženy nebo zapalovat krávy,“ uvedl při oznamování projektu, který má zůstat věrný původní myšlence Carmageddonu, Patrick Buckland, šéf týmu Stainless Games. Ten nyní hýří nadšením což dokládají i přiložená videa.

Kampaň na Kickstarteru poběží ještě osm dní, a tak stále můžete přispět. Pokud máte volných alespoň tisíc dolarů a vložíte je do vývoje, můžete se objevit přímo ve hře – jako chodec ve městě. Nebylo by hezké se virtuálně přejet? Zajímavý bonus získá také každý, kdo přispěje více než 25 dolary. Za tuto částku totiž vedle chystané nové verze Carmageddonu obržíte také první díl, který se má brzy objevit na portálu GOG.com i s datadiskem Splat Pack.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama