doom-3-bfg-pro-pc-a-konzole-na-podzim
Novinka Doom 3 BFG pro PC a konzole na podzim

Doom 3 BFG pro PC a konzole na podzim

Erik Omar

Erik Omar

31. 5. 2012 09:32 3
Reklama

Společnost Bethesda oznámila, že se majitelé PC, Xbox 360 a PS3 na podzim dočkají Doom 3 BFG, speciální remasterované edice, která vedle vybroušenější grafiky, datadisku Resurrection of Evil a obou dvou předešlých (a nutnou podotknout mnohem oblíbenějších) dílu, nabídne i docela slušnou dávku nového hratelného obsahu.

Konkrétně půjde o sedm zbrusu nových singlplayerových misí, které hráčům zprostředkují hned několik hodin nervy drásajících zážitků. Oficiální tisková zpráva pak celkem nadšeně hovoří o přidání svítilny, jež má ještě více umocnit strašidelné momenty v jinak temné hře.

Co se týče technických vylepšení, čeká nás vedle líbívé HD grafiky s přepracovaným renderováním a realističtějším světlem také podpora 3D a 5.1 prostorového zvuku. Chybět samozřejmě nebudou ani achievementy, respektive trofeje v konzolových verzích. Za zmínku stojí i přidání nového systému checkpointů.

Zajímavostí je, že jde o vůbec první Doom hru pro platformu PS3. Premiéru si stejně jako na PC a Xbox 360 odbude ke konci roku. Konkrétní datum vydání bude možná odtajněno již příští týden, do té doby nezapomeňte zhlédnout trailer níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama