beta-world-of-warplanes-uz-odstartovala
Novinka Beta World of Warplanes už odstartovala

Beta World of Warplanes už odstartovala

Marek Švrkala

Marek Švrkala

1. 6. 2012 09:33
Reklama

Studio Wargaming.net podle plánu spustilo uzavřenou betaverzi free-to-play onlinovky World of Warplanes. Hra tak oproti alpha verzi nabídne daleko více letadel a možností. „Do oblak jsme vypustili 59 letadel tří různých typů. Stroje ze Sovětského svazu, Německa a USA už zápolí o nadvládu nad čtyřmi mapami. Piloti už střílí kulky, shazují bomby a střílejí rakety na pozemní cíle,“ napsali vývojáři na oficiálních stránkách projektu.

Pro hráče je připraveno několik ovládacích módů, takže by ovládání letadel mělo uspokojit jak zkušené virtuální piloty, tak úplné nováčky. „Pro začátečníky je připraven tutoriál, která je naučí základy aviatiky,“ tvrdí vývojáři ze studia Wargaming.net. Úspěšný tvůrčí tým má před sebou ještě spoustu práce. „Vývoj hry je ještě daleko před finální fází. Budeme upravovat celkovou hratelnost, představíme nová letadla, vylepšíme stávající vlastnosti hry a přidáme nové. Doufáme, že na tom budeme spolupracovat s vámi,“ píší dále vývojáři.

Počet účastníků bety by měl výrazně stoupnout, takže má šanci každý. Stačí vyplnit příslušný formulář na oficiálních stránkách World of Warplanes a čekat na pozvánku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama