na-e3-miri-take-bohemia-interactive
Novinka Na E3 míří také Bohemia Interactive

Na E3 míří také Bohemia Interactive

Marek Švrkala

Marek Švrkala

1. 6. 2012 17:55 1
Reklama

Na E3 se vydává také řada lidí z České republiky. Nejde pouze o herní žurnalisty, ale i o vývojáře. Svůj stánek v Los Angeles totiž bude mít také české studio Bohemia Interactive, které za oceánem hodlá prezentovat pokročilou verzi Carrier Command: Gaea Mission a alpha verzi očekávaného vojenského simulátoru Arma 3.

Série Arma nyní získala obrovskou popularitu díky zombie módu DayZ, třetí díl ale pro začátek nabídne hlavně tradiční hratelnost série doplněnou o řadu vylepšení. Část z nich můžete zhlédnout v preview videu chystané E3 předváděčky. Jeden z vývojářů v pětiminutovém videu ukazuje základnu Camp Maxis a možnosti, které předváděcí verze pro novináře nabídne.

Už nyní se tak můžete podívat, jak poeticky ve hře zapadá slunce, či jak detailní je povrch země, pokud na něj posvítíte svou zbraní. Světelné efekty už ostatně vývojáři vychvalovali v jednom z předchozích videodeníčků. Uvidíte také ovládání ponorky a helikoptéry, s nímž mají vývojáři díky Take On Helicopters bohaté zkušenosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama