raiden-bojuje-v-odbocce-serie-metal-gear
Novinka Raiden bojuje v odbočce série Metal Gear

Raiden bojuje v odbočce série Metal Gear

Marek Švrkala

Marek Švrkala

1. 6. 2012 19:04 2
Reklama

Vývoj Metal Gear Rising: Revengeance byl hodně trnitý, dnes už ale zdárně pokračuje. Studio Platinum Games (Bayonetta, MadWorld nebo Anarchy Reigns) hru loni převzalo od Kojima Productions a začalo ji upravovat podle svých představ. Na letošní E3 se konečně dočkáme pořádné prezentace nového pojetí hry. Už dnes se tak můžeme podívat na trailer, v němž není nouze o krev a speciální efekty.

Hlavním hrdinou děje, který se odehraje děvět let po událostech v Metal Gear Solid 4, je kyborg Raiden. Hratelnost se bude orientovat na akci a efektní souboje. V tříminutovém videu tak uvidíte mnoho různých útoků v japonském stylu. Raiden se bleskově pohybuje, skáče a seká do všeho kolem sebe. Pokud budete pozorní, všimnete si, že Raiden dokonce dokáže katanou protnout objekty, které pak použije jako zbraň. Metal Gear Rising: Revengeance tak rozhodně nebude pro každého, fanoušci podobných titulů ale jistě takovou odbočku slavné série ocení.

Metal Gear Rising: Revengeance vyjde na začátku příštího roku pro Xbox 360 a PlayStation 3, přičemž podle některých spekulací je v přípravě také verze pro Vitu. Zájemci si hru budou moci vyzkoušet v demoverzi, která vyjde na podzim společně s chystanou Zone Of The Enders HD Collection.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama