akce-war-of-roses-se-vyzbrojuje-na-e3
Novinka Akce War of Roses se vyzbrojuje na E3

Akce War of Roses se vyzbrojuje na E3

Marek Švrkala

Marek Švrkala

4. 6. 2012 11:19
Reklama

Svá želízka v ohni přiveze na E3 také společnost Paradox Interactive, která proslula historickými strategiemi určenými hlavně pro zkušenější hráče. Švédské vydavatelství mimo nich chystá také různé menší tituly jiných žánrů. Typickým příkladem je multiplayerová akce War Of Roses, která sice nemá nejvyšší rozpočet, o to víc ale může překvapit. Švédský tým FatShark navíc svými předchozími tituly (Hamilton's Great Adventure, Bionic Commando Rearmed 2 nebo Lead and Gold: Gangs of the Wild West) dokázal, že umí vytvořit kvalitní kousky.

Počítačová válka dvou růží se zaměřuje na third-person souboje, kdy se nepřátelé ze dvou skupin střetnou buď s pěchotou, nebo na koních. V traileru, který vývojáři uvolnili ještě před zahájením E3, se můžeme podívat na dobývání jednoho ze středověkých hradů a na vše, co s podobnou akcí souvisí. Vedle videa byly uvolněny také screenshoty, kde si můžete hezky v klidu prohlédnout vybavení jednotlivých vojáků. Nechybí lučištníci ani těžce obrnění rytíři.

V průběhu E3 bychom se měli dozvědět více podrobností o tom, jak se War Of Roses vlastně hraje. Finální verze hry, která je ve vývoji exkluzivně pro PC, se dočkáme letos na podzim.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama