world-of-battleships-prinese-bitvy-lodi
Novinka World of Battleships přinese bitvy lodí

World of Battleships přinese bitvy lodí

Marek Švrkala

Marek Švrkala

4. 6. 2012 12:43
Reklama

Běloruská společnost Wargaming.net pilně připravuje následníky úspěšného free-to-play MMO World of Tanks. Ve vývojí je nejdál World of Warplanes - onlinovka zaměřující se na souboje letadel před několika dny postoupila do fáze uzavřené betaverze, do níž se také můžete zapojit. Vedle letecké multiplayerové akce vývojáři Wargamingu chystají námořní akci World of Battleships. Ta je v petrohradské pobočce společnosti stále v rané fázi vývoje, a tak jsme o ní od jejího oznámení v srpnu loňského roku prakticky neslyšeli.

Nyní bychom se ale měli dalších podrobností konečně dočkat, tvůrci totiž uvolnili trailer, který fanoušky série rozhodně zaujme. Video ukazuje, jak mohou souboje obřích lodí skončit. V případě potopení jsou obří lodě dobrou atrakcí pro potápěče. World of Battleships bude využívat stejný ekonomický model jako další tituly studia, takže opět můžete očekávat, že si za získané kredity nakoupíte lepší lodě.

Ty jsou rozděleny do tří skupin – obří letadlové lodě poskytují armádě leteckou i námořní podporu, bojové lodě mohou nepřítele zastrašit už svým zjevem a konečně lehké torpédoborce využijí svou rychlost tak, aby udeřily na vhodná místa nepřítele. Každá z lodí má specifická vlastnosti, jako je palebná síla, rychlost, obrnění a výdrž. Bitvy si užijete na řadě různých námořních map dvacátého století, které oživí změny počasí. Ty sice ve slíbeném traileru neuvidíme, přesto ale stojí za zhlédnutí:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama