tvurci-trackmanie-pripravuji-strilecku
Novinka Tvůrci Trackmanie připravují střílečku

Tvůrci Trackmanie připravují střílečku

Marek Švrkala

Marek Švrkala

5. 6. 2012 12:21
Reklama

Závodní série Trackmania si získala obrovskou popularitu díky tomu, že si v ní hráči mohli lehce vytvářet vlastní tratě a v nich pak ještě snadněji poměřovali své řidičské schopnosti. Francouzské studio Nadeo, které za Trackmanií stojí, chce stejnou filozofii přenést i do žánru first-person stříleček. Pro Ubisoft tak chystá akci ShootMania Storm, která by měla vyniknout právě uživatelsky generovaným obsahem.

Tvůrci tak připravují editor levelů, v němž bude jejich budování podobně lehké, jako je stavění kostek Lega. Amatérští designéři navrhnou jak vzhled lokace, tak umístění zbraní, počet hráčů a další herní podmínky. Hráči si pak budou moci levely, které jsou stylizované do sci-fi prostředí, dále vzájemně upravovat, čímž by měla být komunita ještě posílena.

Nadeo také chce oslovit progamingovou scénu, a to i díky přístupnosti hry pro všechny. ShootMania Storm totiž nebude krvavá jako jiné akční tituly, a tak ji budou moci hrát a sledovat i děti. Samotná hratelnost by se neměla ničím vymykat, půjde o klasickou first-person střílečku se základní sadou zbraní, tradičním ovládáním, duely 1v1 a různými týmovými módy .

Ubisoft FPS ShootMania Storm představil na své konferenci na E3, kde několik hráčů bojovalo ve cvičném zápase, který můžete společně s trailerem zhlédnout ze záznamu. Už brzy si hru pravděpodobně budete moci dokonce sami vyzkoušet, Nadeo totiž chystá betaverzi, do níž se lze již nyní na oficiálních stránkách přihlásit. Plná verze pak dorazí na digitální distribuční služby pro PC letos na podzim.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama