s-kooperaci-chce-zabodovat-i-far-cry-3
Novinka S kooperací chce zabodovat i Far Cry 3

S kooperací chce zabodovat i Far Cry 3

Marek Švrkala

Marek Švrkala

6. 6. 2012 20:50
Reklama

Kooperace je v poslední době v kurzu, což dokládá také fakt, že tento mód byl na E3 nově oznámen hned pro dvě očekávané střílečky – Spec Ops: The Line a Far Cry 3. O prvním jmenovaném titulu jsme v souvislosti s kooperací již psali, a tak se zaměřme na druhý zmíněný akční kousek.

Far Cry 3 v kooperativním módu svede dohromady až čtyři hráče (dva mohou hrát ve splitscreenu), kteří budou spolupracovat v příběhu zcela odděleném od single-playerové kampaně, a to s postavami (Leonard, Mikhail, Tisha a Callum), jež za sebou mají bohatou historii. Dohromady ale mají jediný cíl – pomstu.

Kooperace bude založena na sadě úkolů, které mají hráči postupně plnit. Na prezentaci Sony jsme například viděli, jak se čtyřčlenný tým snaží pomocí bomby odpálit most. Jeden nese výbušninu, ostatní ho kryjí. Dalším z úkolů může být třeba vyčištění vesnice od nebezpečných rebelů. Úkoly mají být různorodé, aby hráčům nějakou dobu vydržely.

Kooperativní multiplayer vyvíjí studio Ubisoft Massive, švédská pobočka Ubisoftu, a my se o něm v následujících měsících určitě dozvíme další podrobnosti. Far Cry 3 totiž vychází už 7. září tohoto roku. Zatím se mrkněte na akcí nabitý trailer, v němž uvidíte zmíněné hrdiny:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama