tomb-raider-se-zameri-na-osobnost-lary
Novinka Tomb Raider se zaměří na osobnost Lary

Tomb Raider se zaměří na osobnost Lary

Marek Švrkala

Marek Švrkala

6. 6. 2012 15:00
Reklama

Chystaný reboot série Tomb Raider se sice bude točit hlavně kolem Lary Croft, ve hře se ale představí řada dalších postav, a to nejen těch, jež ihned zabijete. Jde o pečlivě vymyšlený záměr, scenáristé interakcí s dalšími charaktery chtějí více vyprofilovat osobnost Lary, což jí dříve chybělo. „Lara v předchozích dílech série neměla osobnost. Byla karikaturou sebe sama,“ přiznal v rozhovoru pro Eurogamer Karl Stewart, manažer studia Crystal Dynamics.

Scenáristé se tak rozhodli vše změnit. Lara už nemá lákat pouze atraktivní postavou, ale i svou osobností. Tvůrci se inspirovali u úspěšného seriálu Lost (Ztracení). „Podívejme se na některé úspěšné značky, skvělým příkladem jsou třeba Lost. Na ostrově bylo asi 7 až 12 lidí, kteří spolu komunikovali a díky tomu je divák mohl lépe poznat. Takže se Lara také setká s různými postavami, bude s nimi mluvit a vy ji tak lépe poznáte,“ uvedl Stewart.

Jednání Lary s jinými obyvateli ostrova jsme už mohli vidět na několika trailerech. Video, které bylo uvolněno krátce před startem E3, jsme pro vás česky otitulkovali:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama