prenos-postav-v-swtor-uz-12-cervna
Novinka Přenos postav v SWTOR už 12. června

Přenos postav v SWTOR už 12. června

Marek Švrkala

Marek Švrkala

7. 6. 2012 11:29
Reklama

Už příští týden v úterý, tedy 12. června 2012, budou moci hráči povedené onlinovky Star Wars: The Old Republic využít očekávaného přenosu herních postav z jednoho serveru na druhý. Electronic Arts tak připravili soubor rad a opatření, které mají hráči respektovat, aby se přenos obešel bez problémů. Kompletní soubor informací naleznete na oficiálním blogu hry, výtah toho nejdůležitějšího přinášíme přímo tady:

- Transfery budou možné pouze na určitých serverech. Hodně bude záležet, na jak moc zalidněném serveru se hráč zrovna nachází, přičemž cílem je především zachovat a rozšířit populaci na ne zcela zaplněných serverech.Zatím není přesně stanoveno, kterých serverů se to bude týkat, ale během procesu transferu by hráč měl vidět, kam se ze svého původního serveru může přemístit, a naopak.

- Pokud už má hráč zpřístupněné Legacy schopnosti, tak se nemusí bát, že by o ně přišel. Přesunou se společně s jeho herním charakterem.

- Guildmasteři a členové guild nebudou moct přesunout celou svou guildu na jiný server, místo toho jí budou muset reformovat. Pokud mají svou banku, tak si jí musí nechat znovu zpřístupnit pomocí zákaznické podpory. Pozor, tato činnost nebude prováděna automaticky, je potřeba osobně kontaktovat zákaznickou podporu.

- Pokud se hráč přesune na jiný server a jeho jméno už bude obsazené, tak se bude muset přejmenovat.

- To samé platí i u Legacy systému s tím rozdílem, že své Legacy jméno bude muset hráč zadat znovu v jakémkoliv případě - hráč může použít své původní Legacy jméno, pokud již není obsazené.

- Kvůli velkému počtu herních charakterů (několik miliónů) může přenos trvat i pár hodin. Proto v době spuštění služby prosíme o trpělivost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama