tesit-se-muzete-na-assassin-s-creed-10
Novinka Těšit se můžete na Assassin´s Creed 10

Těšit se můžete na Assassin´s Creed 10

Ondřej Švára

Ondřej Švára

11. 6. 2012 13:40 3
Reklama

Herní značkou číslo jedna je pro francouzský Ubisoft už několik let historická akce Assassin´s Creed. Svědčí o tom nejen její rozpočty a výdělky, ale momentálně také pochvalná i přesvědčovací prohlášení dvou vysokých hodnostářů z vydavatelství.

Kreativní ředitel Alex Hutchinson například vysvětluje, že jenom díky každoročnímu vydávání může být tahle série díl od dílu lepší. Zní to nepřesvědčivě, nicméně Ubisoft uvolňuje na výrobu značky hned několik tvůrčích týmů, které pracují nezávisle na sobě, takže každý díl série je výsledkem několikaleté práce a nikoliv dvanáctiměsíčního sprintu. "Třeba na budoucí trojce s americkou tématikou se pracuje již od ledna 2010, to znamená od doby, kdy měly i Brotherhood a Relevations ještě daleko před vydáním," konstatuje Hutchinson. Z toho důvodu by se podle něj neměly moderní herní série hodnotit podle toho, jak často se lidem připomínají, ale jak jsou jejich jednotlivé díly kvalitní.

Těšit se můžete na Assassin´s Creed 10
i Zdroj: Hrej.cz

V návaznosti na to říká ředitel severoamerické pobočky Ubisoftu Laurent Detoc, že se vůbec nebrání tomu, aby Assassin´s Creed pokračovalo řadu dalších let. Umí si představit třeba Assassin´s Creed 10 a vysvětluje to tím. že dobré hry se budou kupovat stále a ohledu na to, co se v budoucnu může s mainstreamovým trhem po tlakem free-top-play a casual her stát. "Jsem přesvědčen, že hraní ve vysoké kvalitě zůstane reprezentantem celého herního byznysu," říká Detoc a za příklad dává nedávno odhalenou akci Watch Dogs, která publikum na veletrhu E3 zcela ohromila a udělal si velkou reklamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama