rusove-chystaji-piratske-akcni-rpg
Novinka Rusové chystají pirátské akční RPG

Rusové chystají pirátské akční RPG

Marek Švrkala

Marek Švrkala

5. 7. 2012 13:11
Reklama

Vývojáři společnosti Snowbird Game Studios, kteří ještě jako studio Snowberry Connection pomohli vytvořit datadisk Ohněm a mečem pro oblíbené RPG Mount and Blade, oznámili svůj další projekt, jímž je námořní akční RPG Caribbean! (vykřičník je přímo součástí názvu). Z evropských plání se přesunou do horkého Karibiku, kde v 17. století v sluncem prohřátých vodách Atlantského oceánu zápolili piráti s evropskými mocnostmi. Jako jeden z pirátů se rovnou vrhnete do bojů, a to jak na moři, tak na souši.

Ruské studio, které hru připravuje v úzké spolupráci s autory původního Mount & Blade, tedy společností TaleWorlds Entertainment, přislíbilo jednoduché a intuitivní ovládání námořních bitev. Na ně se musíte připravit poctivým managmentem posádky a flotily lodí. V akčnější části zase budete bojovat přímo na palubě nebo dobývat různé pevnosti a přístavy. K tomu jistě využijete děla nebo houfnice.

Hratelnost Caribbean! oživí systém náhodných událostí, které hráče čekají při brázdění moře. Zpestřením by měla být i řada NPC postav založených na reálných předlohách. Vedle single-playeru tvůrci chystají také několik multilayerových módů, má jít o bitvy na moři i pevnině. Vše rozeběhne vylepšený engine ze hry Mount & Blade: Ohněm a mečem.

Více informací bohužel momentálně nemáme, zůstává tak spousta otázek. Je ale jasné, že Caribbean! může jen překvapit. Vydání je naplánováno už na podzim tohoto roku (pravděpodobně září), a to exkluzivně na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama