spinoff-k-brothers-in-arms-je-ve-vyrobe
Novinka Spinoff k Brothers in Arms je ve výrobě

Spinoff k Brothers in Arms je ve výrobě

Ondřej Švára

Ondřej Švára

9. 7. 2012 13:52 8
Reklama

Možná si ještě pamatujete na loňskou E3, kterou se jako bláznivá střela Leslieho Nielsena prohnal spinoff série Brothers in Amrs příhodně nazvaný Furious. Byla to hra, která snad jako jediná sklidila na veletrhu více posměchu než obdivu a protože se o ní od té doby nemluvila, zdálo se, že autorské studio Gearbox od ní pro všeobecný odpor odstoupilo.

Šéf Gearboxu Randy Pitchford však aktuálně přispěchal s prohlášením, že BiA: Furious není zrušeno. Naopak, stále se na něm pracuje, akorát studio přehodnotilo některé svoje původní záměry a hra z buranské akce naprosto se nehodící k naturelu původní série prý trochu vyrostla. Podle Pitchforda budou hráči mile překvapeni, jak moc se Furious změnilo. "Už se těším, až budu moci o Furious zase mluvit na plná ústa. Ta hra se opravdu pozitivně vyvinula a stále vyvíjí. Myslím, že lidé budou příjemně překvapeni, až ji zase uvidí," konstatoval Pitchford.

Více detailů zatím Pitchford o hře nemohl sdělit, každopádně díky jeho prohlášení víme, že skutečně nebyla zrušena, jak se původně myslelo, ale na druhou stranu kvůli koncepčním změnám rozhodně nestihne letošní vydání. To je také poslední fakt, který byl Pitchford ještě ochoten potvrdit. Hru vydá Ubisoft.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama