chysta-rocksteady-retro-batmana
Novinka Chystá Rocksteady retro Batmana?

Chystá Rocksteady retro Batmana?

Erik Omar

Erik Omar

11. 7. 2012 16:12
Reklama

Studio Rocksteady dle nejnovější šuškandy připravuje třetí pokračování značky Batman. Po úspěšných dílech Arkham Asylum a Arkham City chce však naprosto změnit styl a hodlá se inspirovat netopýřím mužem let padesátých.

Třetí Batman britského studia by tak měl být prequel jako bič se všemi náležitostmi 50.let - na scéně by neměl chybět Superman, přiléhavé oblečky ani trapné hlášky.

Retro pokračování úspěšné herní série zatím nikdo ani slůvkem nepotvrdil, ovšem informace o něm na nás zatím působí důvěryhodněji než chraplák Christiana Balea. Navíc se nám zdá zasazení série do komixových začátku Batmana jako brilantní nápad, který by mohl značku osvěžit stejně jako ve své době Nolanovo realistické pojetí.

Kolik je na celé zprávě pravdy, se snad dozvíme v nejbližších týdnech (možná příští měsíc na Gamescomu). Do té doby vám můžeme nabídnout další nepotvrzenou informaci a sice, že by hra měla vyjít v roce 2014. Víc toho zatím nevíme, a tak vezměte za vděk alespoň videem níže, z něhož byste mohli získat celkem slušnou představu o stylu možná připravovaného Batmana (i když jde o znělku seriálu z 60. let, styl se oproti padesátkám příliš nezměnil).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama