pokracovani-amnesie-bylo-odlozeno
Novinka Pokračování Amnesie bylo odloženo

Pokračování Amnesie bylo odloženo

Marek Švrkala

Marek Švrkala

12. 7. 2012 12:07
Reklama

Pokračování hororu Amnesia se mělo původně v obchodech objevit na letošní Halloween, jenže to se nakonec nestane. Tvůrci z britského studia thechineseroom totiž tento stylový termín nestihnou. Trochu přecenili své možnosti, a tak musí na Amnesia: A Machine for Pigs pracovat několik měsíců navíc.

„Nedávno jsme hru odložili na začátek roku 2013. Naší absolutní prioritou je kvalita. Cítíme, že potřebujeme ještě několik měsíců práce, aby bylo jisté, že naplníme naše představy,“ přiznal Dan Pinchbeck, kreativní ředitel thechineseroom v rozhovoru s portálem Gamezone.

Amnesia: A Machine for Pigs přinese podobnou hratelnost jako první díl. „Připravujeme emocionální horskou dráhu – čekejte strach, děs, zoufalství, osamělost, smutek, zhnusení a zděšení. Chystáme nějaké změny, aby byla hra čerstvá, ale vše se bude hodně podobat původní Amnesii. Doufáme ale, že hráči prožijí něco úplně jiného. Ovšem víc o našich plánech nyní neřeknu,“ uvedl ještě Pinchbeck.

Na herních mechanikách původní Amnesie toho není třeba moc měnit. Důležité bude, zda se tvůrcům podaří vytvořit další zajímavý příběh a prostředí. Podle prvních náznaků si myslíme, že ano. Podívejte se na kratičký trailer, v němž vyniká kvičení prasat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama