ea-oficialne-potvrdili-battlefield-4
Novinka EA oficiálně potvrdili Battlefield 4

EA oficiálně potvrdili Battlefield 4

Marek Švrkala

Marek Švrkala

17. 7. 2012 18:45 3
Reklama

Zástupci Electronic Arts dnes potvrdili dřívější spekulace a oficiálně oznámili vývoj střílečky Battlefield 4, kterou tradičně připravuje studio DICE. „Vývojářský tým v DICE pilně pracuje na dalším pokračování série Battlefield. Momentálně o něm nemůžeme mluvit. Pokud si ale chcete zajistit exkluzivní přístup do betaverze Battlefieldu 4, předobjednejte si Medal of Honor: Warfighter,“ píší tvůrci na oficiálním blogu..

Beta by měla odstartovat na podzim příštího roku, plnou verzi tak můžeme očekávat na Vánoce, případně v první čtvrtině roku 2014. V té době by už mohly být k dispozici konzole další generace, takže není vyloučené, že Battlefield 4 bude jako jeden z prvních titulů určen pro ně. To jsou ale zatím pouze spekulace.

„O Battlefieldu momentálně nejsme připraveni hovořit. Zatím si můžete užívat třetí díl a jeho speciální obsah díky službě Battlefield Premium. Také bychom byli rádi, abyste vyzkoušeli Medal of Honor Warfighter. Tato hra totiž rovněž využívá engine Frostbite 2 a sociální síť Battlelog,“ upozornili ještě zástupci Electronic Arts

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama