studio-runic-games-dale-ladi-torchlight-2
Novinka Studio Runic Games dále ladí Torchlight 2

Studio Runic Games dále ladí Torchlight 2

Marek Švrkala

Marek Švrkala

18. 7. 2012 10:07
Reklama

Pokračování akčního RPG Torchlight 2 mělo původně vyjít už na začátku letošního roku, avšak tvůrci se jej nakonec rozhodli pozdržet a počkat zhruba měsíc po květnovém vydání Diabla. Jenže plánovaný měsíc už dávno uplynul a Torchlight stále nikde. Příčina je jasná – studio Runic Games svou hru dodnes ladí, a tak potřebuje více času k jejímu finálnímu dokončení.

„Naše hlavní cíle jsme splnili a vrátili jsme se k vylepšování hry,“ napsal v obsáhlém příspěvku na oficiálním fóru Runic Games Travis Baldree, zakladatel studia, a upozornil na dvě hlavní části, na nichž autoři momentálně pracují.

„Zabýváme se hlavně schopnostmi a jednotlivými akty. Chceme, aby byli hráči spokojeni s bonusy za jednotlivé schopnosti. Upravujeme také skilly, které vůbec nebyly v betaverzi. Vše se snažíme rozumně vybalancovat. Dále ladíme úroveň nepřátel ve všech aktech. Boj s příšerami musí být zábavný, jejich spojování do skupin také musí perfektně fungovat. Rovněž jsme odhalili několik nevyladěných prvků v pozdějších částech hry a upravili je,“ doplnil Travis Baldree.

Vývojář nové datum vydání nesdělil, přislíbil ale, že bude fanoušky pravidelně informovat o stavu vývoje. Rozhodnutí o odložení každopádně kvitujeme – vždy je totiž lepší, aby vývojáři vydali kvalitní a vyladění produkt, než aby jej po vydání horko těžko dodělávali. V tomto ohledu můžeme připomenout vydání Diabla 3, které provázely různé problémy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama