dead-space-musi-oslovit-vice-zakazniku
Novinka Dead Space musí oslovit více zákazníků

Dead Space musí oslovit více zákazníků

Ondřej Švára

Ondřej Švára

23. 7. 2012 11:22
Reklama

Jestli jste uvěřili proklamacím studia Visceral o tom, že Dead Space 3 zůstane i s kooperativním režimem stejným napínákem jako dřív, přečtěte si znova naše preview a pak i tuto novinku. Zřejmě to opravdu tak nebude. Electronic Arts totiž nyní přiznávají, že hra musí prodat více kopií a přilákat ke hře více hráčů, tedy i ty, kteří bojí neradi. Kooperace je tedy právě tím prvkem, který má původní horor zjemnit a prodat ho i lidem, kteří o první dva díly nezavadili, protože by se v nich příliš báli.

Šéfka marketingu EA Laura Miele říká, že první duo Dead Space byly opravdu příliš hororové hry, což má třetí díl změnit. Podle Laury se každý hráč raději a lépe pobaví, když má vedle sebe nějakého parťáka. Kooperativní režim tedy v nové hře není ani tak zajímavým doplňkem, jako spíš důsledkem úplně nové koncepce série.

"Dělali jsme si po prvních dvou dílech průzkum mezi hráči a jsme na tyto hry opravdu hrdí. Jenže také musíme hledat možnosti, jak k sérii přivést úplně nové zákazníky," vysvětluje Laura Miele.

Že Dead Space musí hledat nové a širší publikum, už dříve naznačoval i vysoce postavený manažer EA Frank Gibeau. Dead Space 3 vychází příští rok v únoru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama