mists-of-pandaria-vyjde-na-konci-zari
Novinka Mists of Pandaria vyjde na konci září

Mists of Pandaria vyjde na konci září

Marek Švrkala

Marek Švrkala

25. 7. 2012 15:24
Reklama

Blizzard dnes oznámil, že čtvrtý datadisk pro onlinovku World of Warcraft vyjde 25. září. Mists of Pandaria, jak se chystané rozšíření nazývá, bude distribuován jak v klasických kamenných obchodech, tak digitálně za 35 euro. U obou typů distribuce si za příplatek budete moci pořídit speciální edice, které tvůrci obohatí o různé bonusy. V krabicové sběratelské verzi bude vedle dvou bonusových in-game předmětů také DVD a Blu-Ray se záběry ze zákulisí vývoje, soundtrack, knížka obrázků a podložka pod myš.

„Mists of Pandaria přináší nejrozmanitější obsah, jaký jsme kdy vytvořili pro datadisky World of Warcraft. Osloví nové hráče, veterány, ale i kohokoli mezitím,“ řekl Mike Morhaime, šéf společnosti Blizzard Entertainment a pak pochválil betu: „Během betatestu, který byl pro nás dosud nejrozsáhlejší, jsme od testerů obdrželi spoustu skvělých reakcí. Doufáme, že si hráči užijí prozkoumávání všeho, co jim Pandaria od září nabídne.“

Těšit se můžete na nový kontinent plný svěží vegetace, a s ním spojenou novou rasu – pandereny (orientální pandy). Hru obohatí také další hratelná třída – mnichové jsou specialisté na starodávná bojová umění. Jejich unikátní schopnosti můžete využít pro obranu, útok i uzdravování. Samozřejmostí je spousta drobnějších novinek, o nichž jsme vás již dříve informovali. Na datadisk v pohybu se můžete podívat na Hrej TV v sadě videí, které Blizzard postupně přidával:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama