diana-v-hitman-absolution-zemre
Novinka Diana v Hitman: Absolution zemře

Diana v Hitman: Absolution zemře

Maggot

Maggot

30. 7. 2012 08:37 12
Reklama

Vzpomínáte si na charismatický hlas Diany, šéfky agenta s kódovým označením 47, v sérii Hitman? Možná vás to zasáhne, podobně jako vývojáře, ale tato postava musela pro události v chystaném Hitman: Absolution zemřít. Vývojáři kolem tohoto rozhodnutí vedli dlouhé diskuze, které se dle nich neobešly bez projevů emocí.

Tore Blystad, vedoucí vývoje hry, celou situaci okomentoval svými slovy. "Abyste se dotknuli emocí 47ky, musíte jej vystavit opravdu zdrcující události, která s ním zatřese. Bylo to těžké rozhodnutí. Když se na něj podíváte, vždycky se rozvíjel podle ostatních lidí, plnil jejich vlastní mise." říká Blystad na téma smrti Diany Burnwood.

"Tudíž tuto hru vyvíjíme pro něj a jeho rozhodnutí - umožňujeme mu se samostatně připravovat, narozdíl od přijímání rozkazů - to byl náš výchozí bod k dosažení toho, aby se hráč cítil důležitější součástí příběhu." Pakliže jste si stačili Dianu oblíbit, byť jen na základě bočních informací, utrpíte také solidní ránu. Jak ale bylo řečeno, musí tak být učiněno pro vyšší dobro. Hra vychází 20.listopadu pro PC, PS3 a X360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama