stale-nevime-kdy-vyjde-gta-v
Novinka Stále nevíme, kdy vyjde GTA V

Stále nevíme, kdy vyjde GTA V

Ondřej Švára

Ondřej Švára

1. 8. 2012 07:37
Reklama

Doufali jsme zbytečně. Vydavatelství Take Two stále neví, kdy vyjde očekávané GTA V, anebo to pořád ještě nechce říct. Není tedy v žádném případě jisté, že by se hit od Rockstaru mohl na trhu objevit už letos na podzim. Klidně to může být až příští rok.

Od šéfa společnosti Strausse Zelnicka se na sezení s investory ohledně uplynulého prvního fiskálního kvartálu očekávalo jasné poselství. Zelnick se však otázkám ohledně vydání nového GTA vyhýbal. Podotkl pouze, že GTA je potěšitelném stádiu vývoje a že vykazuje pokrok, ale žádné datum do placu nedal. U hry tedy v edičním plánu stále svítí zkratka TBA, tedy "bude oznámeno".

Investoři se na GTA V ptají právem, neboť jsou zklamání z toho, jak si na jaře vedly dvě jejich velké hry. Max Payne 3 ani Spec Ops: The Line nedosáhly očekávaných prodejů. Například Max Payne prodal "jen" tři miliony kopií a to se lidem ve firmě zdá prostě málo.

Příjem společnosti se za první čtvrtletí smrskl z loňských 334 milionů na 226 milionů a je ve stomilionovém minusu. Vydavatelství proto upírá zrak na třetí čtvrtletí, kdy chce vydat Borderlands 2 (píšeme o něm v aktuálním Levelu).  To je prý hra s třetím největším zájmem v předobjednávkách v celé historii firmy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama