anno-2070-se-vyda-pod-hladinu-oceanu
Novinka Anno 2070 se vydá pod hladinu oceánu

Anno 2070 se vydá pod hladinu oceánu

Marek Švrkala

Marek Švrkala

3. 8. 2012 10:31
Reklama

Série Anno se ve svém posledním díle přesunula z historie do budoucnosti. Anno 2070 nám představilo přírodními katastrofami zničený svět, který se recenzentům líbil. Nové prostředí hratelnost oživilo, a tak tato budovatelská strategie získala řadu fanoušků, kteří přispěli k tomu, že všechny díly série dohromady oslovily přes pět milionů kupujících. Hráči se nepochybně těší i na plánovaný datadisk Deep Ocean. Ten do hry přinese novou technickou frakci.

Vyspělá kasta geniálních lidí se dokázala přizpůsobit životu pod vodní hladinou, kde díky využívání geotermální energie může stavit různé budovy. Vzniknou také podvodní obchodní stezky mezi městy a další technologické divy. Deep Ocean tak přináší zajímavý nápad, který může Anno 2070 vhodně rozšířit.

Mezi další novinky, jež Ubisoft společně s 50 novými budovami chystá, patří 150 úkolů, přírodní katastrofy (tsunami) a různé doplňky pro kooperaci. Termín vydání datadisku Deep Ocean byl stanoven na 4. října tohoto roku. Cena v Americe se vyšplhá na 30 dolarů, což není málo. Uvidíme tedy, zda bude nového obsahu skutečně dostatek, aby se do něj vyplatilo investovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama