crytek-unreal-nas-nicim-neprekvapil
Novinka Crytek: Unreal nás ničím nepřekvapil

Crytek: Unreal nás ničím nepřekvapil

Ondřej Švára

Ondřej Švára

8. 8. 2012 10:25 1
Reklama

Cryteku roste sebevědomí. Po úspěšném budování značky Crysis a přestupu na sociální sítě s hrou Warface si stále více věří i na poli technologie. CryEngine byl vždycky zajímavým middlewarem, teď ale Crytek tvrdí, že se stane etalonem trhu. Podle šéfa společnosti Cevata Yerliho bude CryEngine 3 doslova benchmarkem nové generace konzolí i jejich grafiky a v tomto ohledu se vůbec nebojí konkurence.

Tou je samozřejmě míněn Epic a jeho chystaný Unreal 4. Pro Crytek prý nový Unreal nepředstavuje nebezpečí a zároveň ho ničím neuchvacuje ani nepřekvapuje. "My prezentujeme CryEngine jako technologii nové generace už zhruba od roku 2010 a jestli tedy Epic něčeho za tu dobu dosáhl, pak že nás dohonil. Ale jinak nás v přímém srovnání na Unrealu 4 nic nepřekvapuje. Benchmarkem nové technologie je a bude CryEnigne 3," konstatuje Cevat Yerli.

Zároveň ale Yerli ani nenaznačil, kdy se studio vytasí s CryEnginem 4. "Nikdy jsme neřekli kdy, nebo vůbec zda, se nový CryEngine objeví, protože architektura toho stávajícího je tak pokročilá, že na nic dalšího zatím nemyslíme," konstatoval Yerli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama