nove-borderlands-bude-o-pulku-vetsi
Novinka Nové Borderlands bude o půlku větší

Nové Borderlands bude o půlku větší

Ondřej Švára

Ondřej Švára

8. 8. 2012 07:15
Reklama

Studio Gearbox je nyní v pořádném zápřahu. Má rozpracovány hned dvě docela zásadní akční hry. Jednak Aliens: Colonial Marines, které se pravidelně odhaluje ve vývojářských deníčcích, a jednak také Borderlands 2, nástupce originální pouštní střílečky z roku 2009.

Hráči se mají alespoň v případě Borderlands opravdu nač těšit. Pilotní díl si v naší recenzi vysloužil devítku a dvojka má být podle Gearboxu všem lepší. Viceprezident Gearboxu Steve Gibson říká, že bude krom jiného také o padesát až šedesát procent rozlehlejší. Umožní to prý evoluce enginu a vůbec celé technologie, na které Borderlands 2 vzniká. Především města nebylo v minulosti možné tak roztáhnout do okolí jako nyní. S rozlehlostí souvisí také prodloužená doba hraní. Gibson tvrdí, že příběhová kampaň může trvat až 58 hodin.

Bez ohledu na skvělé prodeje a na fakt že Borderlands hrálo opravdu hodně lidí, nebudou muset zájemci o dvojku první díl znát. "Začnete s nepopsaným listem papíru. Tohle jsme si řekli hned na začátku vývoje. Ke hře jsme přistupovali tak, jako bychom sami jedničku vůbec neznali," podotkl Steve Gibson. Tak to je pozvánka, která tlačenici rozhodně vyvolá...

Borderlands 2 vychází v Evropě 21 září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama