designeri-odchazeji-od-bioshocku
Novinka Designéři odcházejí od Bioshocku

Designéři odcházejí od Bioshocku

Ondřej Švára

Ondřej Švára

9. 8. 2012 07:41
Reklama

Očekávaný Bioshock: Infinite není vyvíjen zcela bezproblémově. Projekt v současné době z nejasných příčin opustilo několik významných vývojářů. Mezi nimi takoví designérští veteráni jako produkční ředitel Tim Gerritsen, který de facto určoval, co se v Infinite objeví po obsahové stránce, a pak také Nate Wells, který v Irrational Games pracoval třináct let. Oba experti potvrdili svůj odchod přes profesionální síť LinkedIn a twitter.

Naopak se do Irrational vrací designér původního Bishocku Scott Sinclair. Personální změny na vysokých postech zřejmě souvisejí s nepříjemně se prodlužující dobou vývoje hry. Třetí Bioshock byl původně ohlášen už na letošní říjen, ale vydavatelství Take Two hru odložilo až na 26. únor 2013.

A dokonce i o tomto datu panují pochybnosti. Někteří analytici předpokládají, že není konečné. "Domnívám se, že GTA V i Bioshock: Infinite se přesunou až do fiskálního roku 2014," říká Mike Hickey z firmy Janco Partners. To by znamenalo, že by očekávané akce vyšly až po jednatřicátém březnu příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama