dva-mody-noveho-bioshocku-zruseny
Novinka Dva módy nového Bioshocku zrušeny

Dva módy nového Bioshocku zrušeny

Marek Švrkala

Marek Švrkala

10. 8. 2012 12:36
Reklama

Střílečka BioShock Infinite pravděpodobně bude chudší o dva plánované multiplayerové módy. Jejich vývoj totiž byl podle neoficiálních zpráv Kotaku ukončen, protože je lidé z Irrational Games nepovažovali za kvalitní. „Vždycky jsem říkal, že různě experimentujeme. Naše nápady implementujeme do hry pouze tehdy, pokud budou dostatečně dobré,“ řekl pro Kotaku Ken Levine, zakladatel amerického týmu Irrational Games.

V jednom z módů jste měli podobně jako v tower defense žánru bojovat proti vlnám nepřátel. Druhý zrušený mód se zase podobal režimu Spec-Ops z Call of Duty: Modern Warfare. Čtyři hráči tak měli procházet vybrané levely ze single-playerové kampaně. Ani jeden koncept se tvůrcům nelíbil a my tak nevíme, zda hra nakonec vůbec bude nějaký multiplayer obsahovat. Oficiálně totiž dosud potvrzen nebyl.

Vývoj Bioshock Infinite není úplně hladký, což dokládá hlavně nedávné odložení hry až na 26. únor příštího roku. Už včera se dokonce spekulovalo o dalším odložení, studio Irrational Games totiž opustili dva známí designéři. To ale prý není problém. „Je jasné, že ve společnosti, která zaměstnává 200 lidí, dojde občas k pohybu. Nemůžeme našim dlouholetým zaměstnancům bránit, aby hledali novou motivaci,“ uvedl Levine a upozornil, že za odcházející vývojáře do Irrational Games míří adekvátní náhrada. Jednou z nich je Rod Fergusson, který přichází ze společnosti Epic Games, což potvrdil na svém Twitteru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama